ФОКУС: МОМЧИЊАТА И РИБАРОТ СО СИГУРНОСТ СЕ УБИЕНИ КАЈ СМИЛКОВСКО ЕЗЕРО

Нема сомнеж дека четирите момчиња и рибарот биле убиени кај Смиљковското Езеро на 12 април 2012 година. Ова денеска се заклучи од сведочењето на вештаците од Судска медицина, на рочиштето за случајот „Монструм”, кои во детали објаснуваат како биле убиени жртвите. (Целиот текст прочитајте го овде)