ФОКУС: СУДЕЊЕТО ЗА ЛАТАС СЕ ОДЛОЖИ, НЕМАШЕ КОЈ ДА ПУШТА „БОМБИ“ ВО СУДНИЦА

Судењето за случајот „Тотал“ во кое обвинет е Драган Павловиќ Латас се одложи бидејќи во судница немаше кој да ги пушти „бомбите“ предложени од СЈО како доказ.

Како што појасни судијата Ѓоко Ристов, во судот поради летните одмори имало само еден информатичар кој можел да ги пушта аудио разговорите, но тој бил ангажиран на притворски предмет.

Наредното рочиште е закажано за 20 септември.

Целиот напис прочитајте го овде.

Извор: Фокус