(ФОТО)ЦИРКУСОТ ПРОДОЛЖУВА: ГРУЕВСКИ СЕ НАЈДЕ НА САЈТОТ НА МВР СО НАЦИОНАЛНА ПОТЕРНИЦА

Потерница со фотографија на Никола Груевски се појави на сајтот на МВР. Да ги прашаа припадниците на МВР, кои го обезбедуваат поранешниот премиер, како така не знаат каде е, немаше да биде лошо. Проверете во Белата палата, а зошто не и во Вила Водно кај Иванов… веќе сите знаеме дека не е дома.