( Фото ) Еве која е највисоката зграда на Балканот

Највисоката зграда на Балканот се вика Sky Fort и се наоѓа во Софија, Бугарија.Претходна статија

(Фото)Знамињата пред бугарската амбасада

Следна статија

(Фото) Ве поздрави Чичето!

Најново од Фото