ФОТО: ФАЛБАЏИКАТА НА ЗАЕВ ОД КУМАНОВО ДЕН ПО ФАЛЕЊЕТО СИ ДОБИЛА ПРОЕКТ?

Еве што ни испрати наш читател од Куманово:

Како што тврди нашиот читател симпатичната „навивачка“ си добила проект само ден по „срцепарателното“ излагање пред премиерот.