ФОТО: ГО ИМАМЕ НАЈДОБРИОТ PSE JO КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР НА „НАШАТА ЗЕМЈА“

//

Дами и господа, го имаме најдобриот кандидат за консензуален премиер на Република Македонија или како што е модерно да се нарекува во последно време „нашата земја“.

Предлогот доаѓа од историчарот и политички аналитичар Благојче Атанасоски.

Претходна статија

СТРАШНИТЕ ФОТОГРАФИИ ОД ДОМОТ НА ЕСМА РЕЏЕПОВА НИ ПОКАЖУВААТ НА КАДЕ ОДИ МАКЕДОНИЈА

Следна статија

СТОЈАНОВ: ФИЛОЗОФОТ ВО ПОЛИТИКАТА ИМА ЗАДАЧА ДА ДЕМОНСТРИРА ДЕКА НЕВОЗМОЖНОТО Е МОЖНО

Најново од Вести