(ФОТО)ГРУЕВСКИ СО МОЌНА ПОРАКА ДО УЧЕСНИЦИТЕ ВО ВЕЧЕРАШНИОТ ПРОТЕСТ!!!

Забава Истакнато Магазин

Поранешниот премиер Никола Груевски преку својот профил им се обрати  на сите што нема да седат дома по влечки туку ќе протестираат против уставните промени. Еве што им порача Груевски на учесниците во протестот:

Веста има хумористичен карактер и нема за цел да го навреди ниту г-нот Груевски, ниту луѓето што ќе земат учество во протестот против уставните измени што ќе се одржи вечерва во Скопје.