ФОТО: ХЕЈТЕРИ ЌЕ РЕЧАТ ДЕКА Е ФОТОШОП, АМА ЌУТИ ГО ПОПРАВИЈА ЗНАМЕТО

Со нашава среќа од службата што одговара за протоколот, можеа да го стават италијанското знаме.

Некој совесен граѓанин им укажал дека ова е бугарското знаме, само свртено наопаку па средиле… Веќе 2 часа објавата е ОК.За тоа се боревме, власта да си ги поправа грешките!