(ВИДЕО) ВРЕЛИОТ БАКНЕЖ НА ЏОКЕРОТ

//

Можно е да е местенка, но верувам дека ќе се согласите дека е еден од најслатките видео инсерти што сте ги виделе некогаш…

Хит беше легенда и неговиот Џокер е најбољи!

PS: Ако го гледате видеото и сте со слушалки, намалете го звукот, куклето многу вришти.

Претходна статија

ЖЕНА ОД ПРИЛЕП ЗАГИНА ВО СООБРАЌАЈКАТА ВО ПРЕСПА, ТЕШКО ПОВРЕДЕН ВОЗАЧОТ И МАЛОЛЕТНО ДЕВОЈЧЕ

Следна статија

(ВИДЕО) КАКО СЕ СОЗДАВА ЖИВОТОТ

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,