|

(Видео) К8: Тане Николов- војводата, легендата, човекот!

Македонско-бугарскиот подкаст „Коридор 8“ го претставува филмот за легендарниот тракиски и македонски војвода Тане Николов. Погледнете го разговорот со режисерот на документарецот за Тане Николов-Иван Узунов.

Слични Објави