ФОТО: И кучињата ги грее сонцето на Александар

//

Тежок е животот кучешки во зима, па некои претставници на овој животински вид „го побараа спасот“ и сончевите зраци, под нозете (и некои други органи) на Букефал и неговиот газда Александар III Големиот.Претходна статија

Обвинителството бара куќен притвор и за службеничката во македонското Собрание

Следна статија

Аеродромот ќе се вика „Божидар Димитров“?!

Најново од Вести