ФОТО: КОЈ ГО ОБЕЗБЕДУВА ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО?

/

Кола на фирмата за обезбедување „Никоб“ само што ги осети ударите на новата власт и нејзините пајаци. Овој пат никој полицаец не беше физички или емотивно повреден.Претходна статија

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЗАКОНОДАВНАТА ВЛАСТ ЗА СЛЕПИТЕ И СЛАБОВИДНИТЕ ЛИЦА

Следна статија

МИРЧЕСКИ ВО ПОСЕТА ВЕЛЕС: ИМАМЕ ИСТОРИСКИ ДОГОВОР – ОБЕЗБЕДЕН МАКЕДОНСКИ ИДЕНТИТЕТ И ВЛЕЗ ВО ЕУ И НАТО!

Најново од Вести