(ФОТО) НА БРАНКО МАЛИОТ ЗГОДЕН КО ТАТКО МУ

Речиси и да нема СДСМ-овка (а Бога ми и ВМРО-вка) од постарата гарнитура која нема исплакнато очи со фотографијата на младиот Бранко Црвенковски…

Мораме да признаеме дека и синот на Бранко, Љупчо Црвенковски е симпатично младо момче, кое по се изгледа нема проблем со тоа да им биде интересен на неговите врснички, а и не само…

Фотката на младиот Љупчо ја „украдовме“ од facebook и се надеваме дека, наследникот на лозата Црвенковски нема да ни се лути :).За разлика од својот татко, Љупчо не сака да се експонира во јавноста и за моментот е надвор од политичките води. Познат е како скромно, воспитано и повлечено момче.

Дами, ако младиот Б.Ц. е чиста 10-ка, како би го оцениле неговиот син?