(ФОТО) НАСЛЕДНИЦИТЕ НА МИЛЕНКО ШТО ЈА ИСКРШИЈА ПЛОЧАТА НА РЕВОЛУЦИОНЕРОТ ТОМА ДАВИДОВ СИГУРНО СЕ ГОРДИ НА СВОЕТО ДЕЛО

//

За жал порнонационализмот пропагиран од Миленко Неделковски, си најде плодно тло во главите не некои неупатени луѓе…

Можеби единствениот „грев“ на Тома Давидов (1863-1903) е што потекнува од Бугарија. Фактот што го дал својот живот за слободата на Македонија не е од големо значење за миленковци.

И оваа ли плоча ја искршивте „бидејќи е поставена незаконски и од окупаторска војска“?Претходна статија

ДЕТЕ НА 13 ГОДИНИ ОД ЛОНДОН ПОЧИНА ОД КОВИД-19

Следна статија

БУГАРСКИТЕ ПРАТЕНИЦИ ЧЕКААТ РЕД ЗА ДА СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОВИД-19

Најново од Вести