(ФОТО) НЕ ГО ГЛЕДАЈ ГАЗЕТО НА ДАМАТА-УКЛУЧИ ГО МОЗОКОТ

//

Здружени се пратениците од сите партии да ги вратат младите од странство, но упорно се трудат да ги избркат од овде и оние млади што останаа…

Не се прва младост батките и дадињата на фоткава, но исто така многу ја чинат Македонија…

Претходна статија

(ВИДЕО) МАЛО МАЛО, АМА ТЕХНИЧАРЧЕ

Следна статија

НЕКОИ ДОНАТОРИ НЕ СЕ СЛИКААТ ЗА НА FACEBOOK КОГА ЌЕ НАПРАВАТ НЕШТО ДОБРО

Најново од Вести