ФОТО: ТАА ПРИЈАВИЛА СИЛУВАЊЕ, АМА ЗА НАШИТЕ АЛФА МАЖЈАЦИ НА БАТЕРИИ САМА СИ ГО БАРАЛА…

//

Коментари под вест за жена на 27 години, која пријавила силување во хотел во Охрид.

Повеќе за случајот и овие грозни реакции прочитајте на Мој збор.

Претходна статија

ГОЛЕМ ТОВАР СО ОПАСНО ЗЕМЈОДЕЛСКО ЃУБРИВО ПОТЕНЦИЈАЛНА ПРИЧИНА ЗА ТРАГЕДИЈАТА ВО БЕЈРУТ

Следна статија

(ФОТО/ВИДЕО) КОЈ ЌЕ ГО СПАСИ ЛЕУНОВО ОД ЃУБРЕТО?

Најново од Вести