| |

(ФОТО/ВИДЕО) КОЈ ЌЕ ГО СПАСИ ЛЕУНОВО ОД ЃУБРЕТО?

До нашата редакција стигнаа фотографии и видео направени денеска во село Леуново, Маврово, на кои јасно се гледа дека мештаните повторно имаат проблем со ѓубрето што повторно не се собира од службата за комунална хигиена.

Според информацијата што нашиот читател, ни ја даде ѓубрето не се собира веќе една недела, а изговор за тоа неработење е блокираната депонија во селото Русино.

Погледнете за каков хорор станува збор:Слични Објави