(ФОТО) ТАМАРА ВЕЌЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ГИ ЗАБОРАВИ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПИТУ ГУЛИ И САНДАНСКИ

Дали после овој позерски потег на Тамара, ќе ѝ биде простена утката со химната не знаеме, но искрено се сомневаме…

loading...

Ветено, сторено ❤🇲🇰

Posted by Tamara Todevska on Петок, 30 октомври 2020

loading...