ГАЛЕРИЈА: НЕКОЛКУ МИТОВИ ЗА БРЕМЕНОСТА ВО КОИ ВЕРУВААТ ПОВЕЌЕТО ЖЕНИ

//

Жените треба да јадат за двајца…

Видеозонот му штети на бебето…

Жената треба да го роди своето прво дете пред 30-тата година…

Бремените жени сакаат кисела храна…Бремените жени не треба да одат на фитнес…

Јадењето на повеќе риба и ореви ќе го направи вашето дете попаметно…

 

 Претходна статија

ВМРО-ДПМНЕ: ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ УШТЕ ЕДНАШ ИМ СВРТЕА ГРБ НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ И ГИ ЗАБОРАВИЈА СВОИТЕ ПРЕДИЗИБОРНИ ВЕТУВАЊА

Следна статија

ТАЛАТ ЏАФЕРИ ВО ДВОДНЕВНА ПОСЕТА НА СРБИЈА

Најново од Истакнато

Невладини организации на македонски Бугари од РС Македонија со осуда за срамниот говор на омраза кон Бугарите и Бугарија на фудбалскиот натпревар меѓу РС Македонија и Бугарија во Скопје

Претставници на 10 граѓански здруженија на граѓани на РС Македонија, со бугарска национална самосвест, испратија писмо