ГАЛЕРИЈА: СЕ ВИКАМ ЏУЛИЈА РОБЕРТС И РАЗНЕСУВАМ ПИЦА

Видете како изгледаат и што работат неколку ултранепознати луѓе што носат имиња на познати личности…

 

Ентони Хопкинс… работник во музеј од Велинтон.
Бен Афлек… студент од Дунедин.
Клинт Иствуд… електричар од Пуккох.
Џеки Чен… фармацефт од Елерсил.
Џулија Робертс… разносувач на пици од Тауранга.
Мајкл Џордан… веб програмер од Келстон.


Слични Објави