(Галерија) Седум невладини организации и една политичка партија на Бугари од РС Македонија во историска посета на Софија

//

Погледнете ја галеријата од историската посета на група македонски Бугари во Софија и нивните средби со државниот и политички врв на Бугарија.Претходна статија

За грешните историски митови во РС Македонија и формирањето на Заедница за безбедност на Балканот

Следна статија

Перев: Жестоко го поддржуваме ветото за РС Македонија, додека Скопје не ги исполни условите

Најново од Истакнато

Последниот атентатор (8)

Спомени на Крсто Петрушев (1913-2007) од Богданци, припадник на ВМРО, запишани од Владимир Перев. На почетокот