| |

(Галериja/Видео) Заедничка оперативно тактичка вежба на специјалните полициски единици на Бугарија и РС Македонија „Харпун“ 2022 во Охрид

Припадници на Специјалната единица за борба против тероризмот на бугарската полиција и нивните колеги од Специјалната полициска единица „Тигар“ на полицијата на РС Македонија, рамо до рамо ја изведоа заедничката оперативно-тактичка вежба „Харпун“, која што се одржа во Охрид, РС Македонија на 25 ноември 2022 г.

Слични Објави