ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА ВМРО-ДПМНЕ ИГОР ЈАНУШЕВ НАЈАВИ МОЖЕН БОЈКОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, за Алсат вели дека опозицијата може да ги бојкотира претстојните претседателски избори во мај доколку Собранието не изгласа предвремени парламентарни избори. (Повеќе)