| |

ГЕРОСКИ: „ДРУГАРЧИЊА НА ГОТОВС- ДЕНЕСКА ЌЕ ОБЈАВАМ ЗА НЕЗАДОВОЛСТВОТО ВО СДСМ ОД ПАРТИСКОТО РАКОВОДСТВО“

„ Денеска, сабота, 5 октомври, ќе објавам колумна за фракционерското движење во ВМРО-ДПМНЕ, но и за можните импликации на незадоволството во СДСМ од партиското раководство во пресрет на изборите, на кои се очекува рекордна апстиненција.
Најавата ја објавувам за навреме да се организира првата борбена линија. Тричко од Погребалното на мртва стража! Сале Мутави дежурни у спаваона! Ботовите на располагање на повик“, напиша на својот FB профил, новинарот Бранко Героски.Слични Објави