ГИФ: МОМЕНТОТ КОГА ЌЕ СФАТИШ ДЕКА КЛЕТВИТЕ УЧИТЕЛКАТА ДА СКРШИ НОГА ЗА ВРЕМЕ НА ЛЕТНИОТ РАСПУСТ НЕ ФАТИЛЕ

Си пошол кај една гатачка, еден оџа и Иван Исцелител, ама џабе, ене ја…

via GIPHYСлични Објави