ГРУЕВСКИ СЕ ПЛАШИ ЗА РАБОТАТА НА КОМИСИЈАТА ЗА ИСТОРИСКИ ПРАШАЊА СО ГРЦИЈА

//

Интересна колумна на Амбасадорот и историчар Проф.Др.Јован Донев…” Заевистичкиот национален инженеринг нема ниту да започне. Сеќавањата за сопственото минатото се дел од човековата природа”

Загрижувачки вести од работата и односот на комисијата за историски прашања со Грција… Претседателот на грчката комисија во еден дел и објаснува на својата јавност дека од наша страна по однос на договорот кој го подготвуваат имаат “гол без голман”. Тој вели: …”Грчката комисија не гледа предлог од другата страна дека дел од денешна C.Македонија е наследник историската Македонија од антиката”…
На што ли не е спремна врхушката на оваа власт за да добие заштита за направениот криминал, напиша на својот Facebook профил, поранешниот премиер и сегашен азилант Никола Груевски.Претходна статија

МЕКСИКО ЌЕ БАРА ЕКСТРАДИЦИЈА НА НАПАЃАЧОТ ОД ЕЛ ПАСО

Следна статија

БЕРЛИН: ТАТКО ГО ФРЛИЛ СВОЈОТ ДЕВЕТГОДИШЕН СИН ОД МОСТ И СЕ САМОУБИЛ

Најново од Вести