ХРВАТСКАТА ВЛАДА ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА ПОКАЧУВАЊЕ НА МИНИМАЛНАТА ПЛАТА

Вести Истакнато Свет

Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ соопшти дека е донесена одлука за покачување на минималната нето плата.