| |

И ДИРЕКТОРОТ НА „ДРИСЛА“ МЕЃУ ПРИЈАВЕНИТЕ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ОД СТРАНА НА ВМРО-ДПМНЕ

Актуелниот извршен директор на депонијата „Дрисла“Горан Ангелов е еден од пријавените на огласот на ВМРО-ДПМНЕ за кандидат за претседателските избори на пролет. Депонијата Дрисла, едно од најнепопуларните институции за скопјани од која што со години се жалат и во неа наоѓаат еден од изворите на аерозагадувањето во главниот град. Ангелов во 2010 е назначен од концесионерот „ФЦЛ Амбинете“ за извршен директор на депонијата и се уште е актуелен раководител.Слични Објави