ИГОР ДУРЛОВСКИ ПО ОСЛОБОДИТЕЛНАТА ПРЕСУДА: КОГА СЛОБОДАТА Е РОПСТВО, А СРЕЌАТА ТАГА!!!

Мелем на душа сте ми, сите #вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото. 
Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.

#Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам.