ИНСПИРАТИВНО ВИДЕО: „САКАВ САМО ДА СПАСАМ НЕЧИЈ ЖИВОТ“

„Сакав само да спасам нечиј живот“, вели Сабри Азири, главен медицински техничар во ЈЗУ Клиника за пулмологија и алергологија кој е еден од дваесет и седумте дарители на конвалесцентна плазма во Македонија.

loading...

„Трибуна“ порачува бидете како Сабри, оти за жал малку се луѓето како него!


loading...