| |

ИНТЕРПЕЛАЦИЈАТА ЗА ДИМИТРОВ НА ДЕНЕШНАТА СОБРАНИСКА СЕДНИЦА

На дневен ред на денешната собраниска седница ќе се најде поднесената интерпелација за министерот за надворешни работи Никола Димитров. Поднесена е од страна на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ заради, како што се наведува, „несовесно работење со потценување на народот преку изјавата дадена во Собранието со која ја навреди македонската нација, нарекувајќи ја „нација со комплекс“.

Слични Објави