ИВЧЕВА : ЗАЕВ НЕ Е СЕРИОЗЕН ПОЛИТИЧАР

//

Аналитичарот Наталија Ивчева во своето гостување на АЛФА ТВ изјави дека Заев не е сириозен политичар. Според неа тој е нестабилен, и ги менува ставовите без престан,со што постојано без престан го лаже својот народ. Таа нагласи воедно дека е несериозно и несоодветно е политички партии кој бојкотираа референдум, да повикуваат на нов и да изјавуват дека бојкотот не е решение, кога тие веќе го спроведеле истото години пред тоа.

Претходна статија

ПРОНАЈДЕНИ ШТИТЕНИЦИТЕ ШТО ИЗБЕГАА ОД ДОМОТ„25 МАЈ“ ВО ЧЕТВРТОКОТ

Следна статија

ЃУНЕР ИСМАИЛ БИ ЈА ЗАТВОРИЛ АЛФА ТВ

Најново од Вести