Извинување

/


Почитувани,
Би сакале да се извиниме од името на порталот „Трибуна“ на припадниците на LGBT заедницата и до сите оние кои се нашле навредени од авторскиот текст на Елизабета Најдоска Величкова „Простете ГЕЈ другари, не е до хормоните до логиката е“ и да изјавиме дека
во иднина ќе се воздржуваме од пишување на текстови кои во себе содржат дискриминирачки содржини и ќе ја почитуваме препораката на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација.

Со почит,
ТрибунаПретходна статија

Извинување

Следна статија

НАЈНОВА ВЕСТ: Обвинителството потврди 14 жртви во пожарот во Ковид центарот во Тетово, сите биле пациенти кои се лекувале од Ковид

Најново од Вести