|

ЈОЦИ И ЗЛАТЕВ СЕ ФАТИЈА ЗА ГУША: ИВАНОВСКА УДРИ ПО ПАРОТ ШТО ГО ВОДИ ИНФОМАКС

Во шпанската серија „Познати, читани и цитирани новинари“, првиот удар го зададе колешката Јорданка Ивановска Јоци, која му порача на уредникот на Инфомакс Александар Митовски дека нема да му дозволи да прави кариера на нејзин грб .

На ваквото писание врати уредникот на еден од најчитаните опозициски портали, Љупчо Златев.

Јоци се разбира не остана должна на искажаните „комплименти“ и…

Златев врати во негов стил…

Јоци се најде погодена од срцето кое го ставила Наталија Ивчева под статусот на Златев и следеше удар по првата дама на Инфомакс:

Јоци ја продолжи серијата со нова порција комплименти кон Митовски и Ивчева. Таа им се пофали дека си го средува сајтот и ќе почне со турбо работа:Слични Објави