| |

ЈОВАНА СПАСЕВСКА: ГРУЕВСКИ Е ЛИЦЕМЕР А ДПМНЕ НЕ ЗНАЕ КАЈ ТЕРА

Нашата партија го поздравува протоколот за влез на Македонија во НАТО и го потсетува премиерот Заев за проблемите во здравството, правосудството и проблемот со иселувањето на младите.
Груевски е лицемер а ДПМНЕ не знае кај тера.

Слични Објави