ЈСП СО СООПШТЕНИЕ: НЕКОЛКУ АВТОБУСКИ ЛИНИИ СО СМЕНЕТИ ТРАСИ

//

Автобуските линии на ЈСП со броевите 9, 16 и 24 од денес имаат променети траси на движење.

Од претпријатието информираат дека трасите се сменети поради изведување на градежни активности на бул. Кочо Рацин.

– Поради непроодност на дел од трасата, линија 16 (Во насока кон Пржино) после постојка „Жена Парк“ наместо кон “постојкaта Зелен Пазар“, возилата ќе сообраќаат кон „Рекорд-Европски Универзитет- Јордан Мијалков“ и по траса, во обратна насока возилата се движат по своите редовни траси– Поради непроодност на дел од трасата, линијата 24 (Во насока кон Кисела Вода) после постојка „Зелен Пазар“ продолжуваат по траса на линија 58 (односно кон Рампа- Кисела вода и кон Расадник) и од постојката „Дом на слепи кон Сопште продолжуваат по својата траса, во обратна насока возилата се движат по својата редовна траса

– Линија 9 од Скопје Север кон Клинички центар од Југодрво е пренасочена десно кон Зелен пазар, Рекорд, Европски универзитет и по траса до Клинички центар, во обратна насока возилата се движат по редовната трасаПретходна статија

ВЕЧЕР: ЕДЕН ОД РЕКЕТИТЕ НА БОКИ, 400.000 ЕВРА СЕ ИСПЛАТЕНИ ВО СРБИЈА!

Следна статија

МИЛЕВСКИ: ОТСТРАНУВАЊЕТО НА СОНЦЕТО ОД ВЕРГИНА Е ЗА ОПШТИНИТЕ, ДРЖАВНИТЕ И ЛОКАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

Најново од Вести