| |

К. СИНАДИНОВСКА: ВКЛУЧУВА ЛИ НЕКОЈ МОЗОК КОГА ПИШУВА???

Некој додал двојка по грешка и сите после препишале 23, 7 % раст на економијата…
Бреееј 23 % раст, македонската економија светско, море вселенско чудо 😀

Вклучува ли некој мозок кога пишува??? 
23, 7 % раст на БДП!? Колку треба да си неук или неприсутен за ова да не ти изгледа нелогично кога пишуваш!?

Не знам за економијата, ама растот на неписменост во фелата ни е 102, 3 %…

Facebook статус на новинарката Катарина Синадиновска

Слични Објави