КАКВА СИ ВО КРЕВЕТОТ СПОРЕД БОЈАТА НА ОЧИТЕ

//

Црни очи
Дамите со многу темни очи се лидери, тие имаат брз и агилен ум, кој им помага лесно да излегуваат од напнати ситуации. Црните очи, се реткост и затоа се сметаат за мистериозни и потајни, затоа на дамите со такви очи им треба партнер кој е исто толку енигматичен и прикриен. Дамите со црни очи ја мразат монотонијата во креветот и партнер без фантазија нема да може да ги задоволи.

Кафеави очи
Дамите со кафеави очи во креветот се спонтани и различни. Тие оставаат спомени, што не се забораваат лесно. Тие се креативни и сензуални. На тие дами им е потребен партнер кој е подеднакво посветен на нив како во креветот, така и надвор од него.

Сини очи
Дамите со сини очи имаат неверојатна внатрешна сила и се многу амбициозни во животот. Тие се волшебнички кои нежно ги маѓепсуваат мажите со нивната убавина и сензуалност. Не се најголеми авантуристи во сексот, но дефинитивно не ја сакаат монотонијата. Им треба чувствителен партнер кој е либерален и љубопитен.

Шарени очи
Шарени се очите комбинација на кафеава и зелена боја. Тоа значи дека дамите со такви очи имаат вистинска комбинација на елеганција и сензуалност. Дамите со шарени очи добро ја познаваат својата душа и се малку затворени, но тоа не значи дека не се забавни и спонтани во креветот. Тие имаат потреба од партнер кој е многу нежен.Сиви очи
Дамите со сиви очи се потајни и резервирани во креветот. Тие имаат потреба од креативен партнер кој ќе им открие нови хоризонти во сексот.

Зелени очи
Дамите со зелени очи поседуваат силна волја и сакаат да бидат лидери, но во исто време се мили и чувствителни. Околу нив секогаш има некаква мистериозност. Во кревет се многу креативна и многу секси. Го сакаат бурниот и страсен секс. Нивниот партнер треба да биде џентлмен кој е вистински ѕвер во креветот.Претходна статија

ТРКАЛЕЗНА МАСА ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА МУЗЕИТЕ

Следна статија

ПРОДОЛЖУВА СУДЕЊЕТО ЗА „МОНСТРУМ“

Најново од Истакнато

Невладини организации на македонски Бугари од РС Македонија со осуда за срамниот говор на омраза кон Бугарите и Бугарија на фудбалскиот натпревар меѓу РС Македонија и Бугарија во Скопје

Претставници на 10 граѓански здруженија на граѓани на РС Македонија, со бугарска национална самосвест, испратија писмо