КАСНО ВИ ТЕКНА ДА ЈАЧАТЕ ПАТРИОТИЗАМ!

Сега сите сме патриоти? Касно ви текна да јачате патриотизам!Администрација 130.000 од знаење, искуство и работни навики не верувам дека е! 70% се класични партиски паразити и сега оп скокаме!?

loading...

Генерациски се преспа за националните вредности и за патриотизам, впрочем затоа сме таму каде што сме. Најсиромашна држава во Европа, каде мито, корупција и криминалот се секојдневие и сега вие ќе ја браните Македонија!?

Од кого? Од Каракачанов и од Захариева!? Не бе лепотани тие можат само да си јачаат гласачко тело во Бугарија, а ние од немоќ да плукаме по нив, чиниш тие не направија најсиромашна држава? Проблемот ни е дома, а не во изјавите на некој си политичари!

Чинам пред скоро имаше избори и одлучно си го избравте Заев по втор пат за премиер, епа нека ви е на здравје…Над 2 милиони Македонци има надвор од Македонија и со други пасоши и уште 2 има сигурно, но не заминале од патриотизам, туку од очај и немоќ да гледаат што и се случува на Македонија!


loading...

П.С. До каде е Грујо? Мијалков ќе лежеше во затвор? Парите ќе ги вратеа? Бројчаникот ќе куцаше?

ФБ статус на Даниел Јорданоски

Сега сите сме патриоти? Касно ви текна да јачате патриотизам! Администрација 130.000 од знаење, искуство и работни…

Posted by Daniel Jordanoski on Понеделник, 30 ноември 2020