| |

ТВ 24: БУГАРИЈА НЕМА ДА ЈА ТРГНЕ БЛОКАДАТА ЗА МАКЕДОНИЈА

На денешниот состанок на амбасадорско ниво во Унијата, на кои се разгледуваа заклучоците кои ќе треба да бидат усвоени на Советот за Општи работи на 8ми декември, Бугарија повторила дека нема да ја тргне блокадата за Македонија, јавува ТВ 24.Слични Објави