„Катимерини“: САД и Германија ќе го зголемат притисокот за да се реши името

За проблемите во внатрешно-политичкиот живот на Грција, за очекувањата на Атина од Скопје, за можните решенија, за меѓународните притисоци, за ограничениот временски период за решение, но и за одличната комуникација меѓу Македонија и Грција во изминатите шест месеци, пишува денеска грчкиот весник „Катимерини“… (Прочитајте го целиот напис овде)