КОИ БЕЛИ ЛАГИ ПОМАГААТ ДА СЕ ЗАДРЖИ ВРСКАТА НА ПОЗИТИВНО НИВО

/

Белите мали лаги се дел од секоја врска. Со нивна помош успеваме да ја задржиме врската на пријатно ниво и да ја задржиме љубовта со партнерот. Понекогаш е многу поважно да ги заштитиме нашите односи од малите проблеми што можат да предизвикаат големи немири.

Кои се најчестите бели лаги што постојат во секоја врска? 1. „Ти воопшто не ‘рчиш. Дури и да ти се случи тоа не ми пречи на било кој начин.
 2. „Немам претстава каде отидоа колачињата“.
 3. „Никогаш повеќе нема да го гледам ова без тебе“.
 4. „Ми се допаѓа како готви мајка ти“.
 5. „Прстенот што ми го подари е токму каков што сакав“.
 6. „Јас дури и не забележав да кантата се преполнила со ѓубре.”
 7. „Не грижи се. Ова беше на промоција“.
 8. „Изгледаш многу подобро од него / неа“.
 9. „Ова изгледа прекрасно на тебе“.
 10. „Мојата врска со него / неа не беше сериозна“.
 11. „ Нашиот состанок беше прекрасен.“
 12. „Не, не ми е ладно. Земи го кебето“.
 13. „Секако дека можеме да ги направиме работите како што треба“.
 14. „Дефинитивно сакам да те слушам и да ми кажеш за проблемите на сестра ти“.
 15. „Моите пријатели и јас никогаш не зборуваме за тебе“.
 16. „Оваа кошула е токму она што би го избрал“.
 17. „Размислувам за тебе во моментов“.
 18. „Не ти треба диета. И така изгледаш совршено“.
 19. „Немам претстава што прави мојот/та поранешен/а дечко/девојка“.
 20. „Јас целосно се согласувам и ја следам твојата диета. Знам дека ти е важно тоа и ќе јадеме исто двајцата.“
 21. „Секако дека мајка ми те сака.”
 22. „Извини, не ја видов твојата порака.”
 23. „Изгледаш совршено. Воопшто не е очигледно дека има филтер на сликата. Не забележав. “
 24. „Не е важно дали ќе размениме подароци за годишнината“.
 25. „Јас не сметам дека некоја од твоите пријателки е привлечна. Ти си незаменлива.“Претходна статија

БРАКОТ ЗА ОВИЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ Е СВЕТО НЕШТО

Следна статија

ВКУСНИ КОЛАЧИЊА ОД БАНАНА И ОВЕСНИ СНЕГУЛКИ

Најново од Љубовни приказни