| |

КОЛЕВ:ИЛИ ДЕЛЧЕВ ИЛИ ТИТО, СЕКОЈ САМ СИ ИЗБИРА СТРАНА

„149 години од раѓањето на великанот Георги(Гоце)Николов Делчев!Или Делчев или Тито, секој сам си избира страна. Или си за Автономија на Македонија и Одринско, през голгота кон Независима Македонија или си за српска бановина и југословенска лага која завршила со крв и војни. Се’ што е направено на сила и со сила, се распаѓа по истиот начин“, напиша на социјалната мрежа facebook лидерот на Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев.Слични Објави