| |

КОЛЕВ: СОЧУВСТВО ДО НАЈБЛИСКИТЕ НА ЖРТВИТЕ КОИ НАСТРАДАА ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО АЛБАНИЈА

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија- ГДУ, Петар Колев, на својата официјална facebook страна изрази сочувство до најблиските на настраданите од земјотресот во Албанија.

„Oд името на ГДУ и од свое име, упатувам искрено сочувство до роднините и најблиските на жртвите кои настрадаа од земјотресот во Албанија.

Ја делам болката на албанскиот народ и изразувам надеж за итно закрепнување на повредените и брзо возобновување на сериозната материјална штета“, напиша Колев.

Слични Објави