КОЛЕВ ЗА ВРАТЕНИТЕ 4 МИЛИОНИ ЕВРА ПАРИ НА ГРАЃАНИТЕ КАЈ ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ: МАКЕДОНСКАТА ПОЛИТИЧКА СЦЕНА НЕ ПАМЕТИ ВАКОВ КОНСЕНЗУС

Претседателот на Граѓанско Демократска Унија (ГДУ) Петар Колев објави дека нема коментар во врска со веста за мирното гласање во парламент, 4 милиони евра од буџетот да се вратат кај политичките партии.

loading...

Колев прашува дали оваа одлука е во согласност со Рамковниот, Преспанскиот или договорот со Бугарија. Тој додава дека македонската политичка сцена не памети таков конзенсус.


loading...