(ВИДЕО) ОВИЕ ВЕШТЕРКИ СЕ ПОУБАВИ ОД ТУРБОФОЛК ВЕШТЕРКИТЕ НА СЕВЕР ОД МАКЕДОНИЈА

//
Претходна статија

Д-Р ЛАЗАРОВ: ПОЛИТИЧКИ ФОРМИРАНА ГРУПА ЗА ЕДНА НЕДЕЛА БАРА И ДОБИВА СРЕДБА СО ФИЛИПЧЕ, А НИЕ НЕМАМЕ НИКАКОВ ПРИСТАП

Следна статија

КАРАКАЧАНОВ УТРЕ ЗАМИНУВА НА ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА ВО САД

Најново од Видео

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме