КОЛЕВ: ЗЛОТО ПОБЕДУВА КОГА ДОБРИТЕ ЛУЃЕ НЕ ПРАВАТ НИШТО!

/

Претседателот на ГДУ, Петар Колев, на својата официјална Facebook страна објави интересен фото колаж со следниот текст:

„Единствената варијанта да победи злото е добрите луѓе да не прават ништо! Отпорот е нормална агрегатна состојба на човековиот дух во услови на ваква неправда, манипулација и злоупотреби!“

Претходна статија

СПОРЕД ЧЛЕНКАТА НА РАКОВОДСТВОТО НА ВМРО-ДПМНЕ ИВАНКА ВАСИЛЕВСКА ВРЕДИ ДА СЕ ПОМИСЛИ МАКЕДОНИЈА ПАК ДА СТАНЕ СРПСКА БАНОВИНА

Следна статија

КОЛКУ ПАРИ СИ ПОДЕЛИЈА ОД БУЏЕТОТ СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ И НИВНИТЕ КОАЛИЦИСКИ ПАРТНЕРИ

Најново од Вести