КОНЗУЛОТ НА МАКЕДОНИЈА ВО БУГАРИЈА АЛЕКСАНДАР ПАНЕВ ГИ ПОЗДРАВИ „КОЛЕГИТЕ“ СО ТЕКСТОВИ ЗА ЛИЧНА ДИСКРЕДИТАЦИЈА

//

„Велат дека делата треба да зборуваат за човекот, благодарение на Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија, а со огромна и несебична помош од бугарските колеги, транзитираа нешто околу 10000 македонски државјани преку амбасадата во Софија и безбедно се вратија во нашата татковина. Сите што имале личен конатакт со Александар Панев, знаат за непреспиените заеднички ноќи за да се вратат безбедно дома, илјадници судбини лично споделени…
Стотици илјади евра хумантирана помош, ( нешто околу 40 милионски инвестиции и нови работи места.)

Поздрав “колеги“ со текстови за лична дискредитација“, напиша на својот личен facebook профил Александар Панев, кој во изминатите неколку дена стана објект на напад од страна медиуми блиски до опозициoната ВМРО-ДПМНЕ.Претходна статија

СЗО: Сѐ ПОВЕЌЕ АДОЛЕСЦЕНТИ ВО ЕВРОПА ИМААТ ПСИХИЧКИ ПРОБЛЕМИ

Следна статија

ФИЛИПЧЕ ДО ОЗДРАВЕНИТЕ: ДОНИРАЈТЕ ПЛАЗМА ЗА ДА СПАСИТЕ НЕЧИЈ ЖИВОТ

Најново од Вести