Корејски конфликт: Разговори наместо ракети

/

Првите директни разговори меѓу Северна и Јужна Кореја по цели две години донесоа придвижување во зацементираниот конфликт. САД и Кина мораат енергично да го поддржат ова приближување, смета Александер Фројнд…  (Прочитајте го целиот напис овде)

Претходна статија

Бадникарски огнови

Следна статија

Цензурирано општество

Најново од Анализи & Коментари