КОВАЧЕВ: МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА СЕ РАЗДЕЛИ ОД ОМРАЗАТА КОН БУГАРИЈА

Погледнете го ексклузивното интервју на европратеникот од редовите на ГЕРБ и потпретседател на ЕПП, Андреј Ковачев за македонскиот портал „Поглед“.